onsdag 13 juni 2012

PisseNisse

Har precis tryckt i mej en skål med glass. Tyckte jag var värd det efter mitt hopplösa återbesök hos tandläkaren. Och som vanligt kommer jag nu att beklaga mej då jag tycker att de är brutalt handikappade. He-he. Jag kommer dock medvetet att minska ner på alla svärord för annars hade detta inlägg enbart bestått av sådana.

Ja.. jag är arg. mycket mycket arg. Skulle kunna säga att jag är besviken också men vet inte riktigt om jag kan bli besviken av det stället längre då jag går därifrån 1 gång i månaden och alltid lämnar som besviken. Men nu då så gick jag dit med inställningen att jag fan ska säga vad jag tycker och tänker och att dom ska göra precis som jag vill, på mitt sätt, OCH att jag behöver veta när jag blir av med skiten eftersom att jag har en familj på andra sidan jorden som väntar på att få ett svar om jag kan komma eller inte.. men det bådade tydligen inte henne "specialist tandläkaren" gott för hon blev bara förvirrad och arg på mej. Men efter mycket om och men och tjat och förklaringar från mitt håll så verkade jag få henne på min sida.. trodde jag. Jag när sedan låg där och skulle stolt visa upp min käft och hur duktig jag har varit på att använda de jävla gummidragen som dragit bak hela min käke och gjort mej sömnlös på nätterna och hungrig på dagarna. Kan för fan inte ens käka flingor vissa morgornar då det gör så ont att bita. Till sak.. ja men då var det tydligen inte alls bra att det såg ut som det gjorde.. så då skulle hon dra fram allt igen (Hon ville alltså att jag skulle ha samma bett som jag haft från början.. hon fatta bara inte att jag hade det från början) och satte in nya jävla gummiband som för det första aldrig skulle fungera då de var för lösa och för det andra hade hon ingen krok att sätta fast dom på utan bände upp hela käken på mej och skulle väll göra någon provisorisk krok. Gjorde så sjukt ont så låg seriöst och funderade på om jag skulle slå henne eller inte. inkompetenta klimakterie idiot. Vet inte om hon bara var nervös över att jag ställt henne mot väggen eller om hon helt enkelt bara har en äckligt blåst skalle. Båda 2 låter rätt trovärdiga.
Jag blir så trött på dom så jag vill helst ligga i sängen och be för att de ska komma till himmelen trott allt de ställt till med. De ska alltid påbörja en sak som sedan visade sej vara fel och sedan göra allting tvärt om. Hur i helvete kan de vara kallade för specialister. Jag är för fan en mer inkompetent tandläkare helt ärligt. Det är alltid jag som får säga åt som vad de ska göra och inte göra i slutändan. Och någon familj i LA blir det väl inte nu heller för att dom har försenat allting. Hade jag inte gått med de jävla gummidragen över huvud taget i de halvåret jag faktiskt gick med de så lovar jag att jag hade varit klar nu.

Nu ska jag fan hälla i mej lite oboy och mer glass.. sen sticker jag till gymmet och slår skiten ur mej på nicklas.

Peace

"Livets ord.. du får inte ett piss här i livet så länge du inte tjatar" - Ahlgren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar