tisdag 31 januari 2012

Thailando thailando

Tjenis penis alla medborgare. Jag kan nu säga att jag är återförenad med er i detta avlånga vinterland! Det gör mej dock inte jätte glad att gå från 35° till -13° när vi landade vid 6 tiden i morse..

ialla fall. Thailand var sjukt jävla underbart, inte riktigt som man tänkt sej men ändå jävligt as gott! varmt och fint! ett jävla äventyr som började med att flyget blev 8 timmar försenat, fick matkuponger men det fanns ingen mat att köpa, fik filtar kl 3 på natten och fick lägga oss och sova någon timma på golvet väl framme började kriget om frukost buffén med alla kineser (alla morgonar utom 3 då vi bodde på andra ställen) sedan har vi vandrat i djungel, skrattat åt coca cola drickande apor, gått upp till tigertemplets alla 1100 trappsteg eller något liknande (har fortfarande träningsverk i vaderna efter den jävla bergsbestigningen!), badat i varma källor, ridit elefant, snorklat, kollat in phi phi island och tog en båttur där runt öarna, bla maya beach där the beach spelades in, vad mer? festat i ao nang där det på en krog sprang runt små thaibrudar i underkläder med en uppskattad ålder på 14 år?, åkt go cart, åkt en jävla massa buss där man ibland fick stå längst bak på sidan av och hålla i sej i ett sönder rostat räcke om man hade tur/otur.. gött att det fläktade.. prutat på redan billiga varor, fått massage, käkat sjukt mycket på restauranger, konventerat till negeros, beundrat alla shemales, Så klart solat och badat på alla möjliga olika ställen! ..och jaa vi har gjort en hel drös med andra grejer men som jag inte kommer på nu.. bjuder på lite bilder som jag lyckats ta.. kameran blev vattenskadad efter bara några dagar segt nog, men sånt händer väl. minneskortet verkade klara sej fint ialla fall :) nicklas fick äran nog att ta med sin kamera i stället.

















där har ni ett mini smakprov som iof var väldigt mycket ändå..
sjukt jävla billigt land vill jag konstatera också. matpriserna varierade dock men du kunde få en as go middag med 2 öl och en milkshake för 50 spänn. haha sånajs!

Tack och hej levarpastej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar