torsdag 5 april 2012

fest i köln? här här du ställena haha

Kom upp en väldigt oväntad bild på fb igår. (yeeey)
en lista på bästa uteställena i tyskland. bodde ju i köln i en månad 2010 och där hängde vi alltid på live music hall och underground på helgerna. sjuka ställen.



den förstnämnda kostar det ca 60-70 spänn att komma in på och sen betalar du 15 spänn i baren och får 3 glas öl. sitter du då kvar i baren så funkar det som så att när du druckit upp ett glas och ställer ner de så är personalen genast där och fyller på det igen, igen, igen och igen! sen när du drar där ifrån och lämnar in dina 3 glas får du tillbaka dina 15 spänn haha. brutalt. en stor hall typ med ett stort jävla dansgolv i mitten och bord och soffor längs väggarna. en övervåning som liknar den på sticky. ("balkongen")

Underground var ett brutalt jävla ställe för oss som gillar hård rock musik haha! kommer inte ihåg priserna där men det var lagom stort, inte lika stort som live music hall men aa.. dansgolvet var som live konserterna på metaltown haha. fast folk tog mer hänsyn till varan. inga äckel som står och "dans-rapear" än. sjukt jävla roligt!

så där er som i framtiden någon gång besöker köln i tyskland så kan jag mer än rekomendera dessa ställen ;)

saknar förövrigt tyckland och alla bra folk vi hitta där. till och med min praktikplats saknar jag som fan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar