onsdag 5 september 2012

dör lite lätt

Jag känner mej på riktigt jätte stressad för i morgon.. då jag ta mej fan blir av med tågrälshelvetet i min käft.. inte det att jag är stressad över själva situationen utan jag vill bara få det gjort! Jag vill göra det nunununuNU!! Jag har gått den senaste månaden och velat bara vrida fram klockan några 100 varv extra tills jag får det överstökat. Jag vill få ut skiten och jag dör över att dagarna då känns så långa haha! Ge mej bara torsdag kväll för fan!
Sen har jag tänkt väldigt mycket över hur jag kommer reagera när jag ligger och gapar det största jag kan.. tänk om jag börjar lipa.. vad ska jag ta mej till då? haha. sjukaste!
Jag måste fan be om att få bilderna de har i sina datorer från 90-talet. Tror jag gick i 3an (om inte ännu tidigare) då jag fick min första tandställning. såg fan ut som johnny i ed edd& eddy! nattandställning visserligen men brutalt ful. tror jag har någon bild någonstans när vi var i paris och jag har däckat med den på toaletten. gullit.. nääh. 

Vad jag vill säga nu då.. ja jag har sprungit hos tanterna på specialist avdelningen som mycket väl skulle kunna klassas som en vanlig avdelning med alla misstag de har i bakfickorna.. ja, sen jag var väldigt liten och nu då så är jag snart klar.. då är det väl inget fel med om jag skulle börja lipa av lycka.. lipa av lycka, lipa för att jag vet att jag inte kommer vara nöjd, lipa för att jag är arg, lipa på hela situationen... eller? jo, jo det hade det.. jag vill inte veta. Ge mej torsdag kväll NU!!


Hade nästan varit mer värt att pissa på hela grejen från början och haft kvar hehe löständerna som jag hade ett tag. såg grymt bra om om man jämför med nu.. trött är vad man blir..

GLAAASS NÄSTA harefett 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar