söndag 5 januari 2014

Hejsan hoppsan!

I torsdags var jag insnöad
I fredags hade jag en himla massa ärenden att göra + skotta. Sen kom Carro hit. Kollade på serien Awkward. Såg la typ 9 avsnitt haha. Sen kom Johanna så drog vi till Lynnfield och mötte upp Julle och hennes svenska föräldrar. Hade middag med dom. Sjukt trevligt att få träffa dom :)

Igår kom Johanna hit så lagade vi middag. av någon anledning sprang hunden iväg också. Hundjävel. Även om hon hade sitt color på sig vilket gör att hon får elstötar när hon går över tomten. Var ute och letade men hitta henne fan inte så jag smsa bobby och caggy som sen kom och hjälpte till. Slutade med att dom ringde alla grannar och alla blev helt plötsligt deltagande i letandet haha. Det var ju sent och svinkallt ute. Efter typ 1000 varv med golfbilen hittar jag henne äntligen hos ena grannen. tog in henne sen stack jag och Johanna på "chillkväll" hos några i Rowels. Chillkväll var iallafall vad vi förväntade oss. Får en öl och tänker att "ja men en öl gör ju ingenting, vi kan ju köra ändå".. bara det att vi hann komma till den gränsen när man tänker "fuck it jag kommer inte kunna köra ändå". Vet inte hur mycket alkohol vi fick haha. Sen kom det dit en massa annat folk, bla en as skön rysk tjej som självklart ska ge oss en spritflaska att dricka rent ur. Tror därmot jag var för full för att känna smaken haha.

Vem är denna ryskan???
Det är fan frågan asså... När vi hälsade första gången såg jag hennes klocka och var tvungen att berätta hur ball den var. I slutet av kvällen/morgonen efter ganska mycket dans och sprit tillsammans säger hon att jag kan få klockan! DAWHAAT? Så jag fick den! :D + poäng till ryssar!! hehe. Den är blå och syns lite på bilden jag snodde från johannas insta!

Vad hände mer under kvällen då? ett rör går sönder i källaren så folk börjar bära upp soffor och grejer och tydligen är det översvämning där nere haha. Alla kom upp med blöta brallor upp till vaderna!! Sen är det ju det där med amerikanare och droger. Jag har seriöst inte vart på en ända fest i usa där de inte använt droger. Haha asså de är fan hopplösa. Värst av allt är att börja diskutera det med dom. Lönlöst. Så det gäller väl bara att låtsas som att det regnat och bara bry mig om mig själv i den frågan.

Snygga!! Jag hade ju förberett med  myskläder och osminkad haha men det gick gå ändå! Sjukt gött!!

 Ner med soporna till the end of the driveway!  Skotta!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar