måndag 7 april 2014

Washington DC och Naval Bal !!

HäjHääj!!

Back from the Capital of The United States!!
Jobbade i fredags till kl 11 då jag stack och hämtade Johanna. Drog Och hämtade min Check för att sedan ta oss till Julle. Bytte bil och kom slutligen fram till Newton där bussen skulle hämta oss för att sedan rulla vidare till DC.

Kom fram till hotellet vid 12 kanske. På med Sminket och sen leta upp en taxi för att dra ut på en club. Fick en svensk rumskompis som hette Sanna. Så hon hängde också på. Kände oss lite för nyktra efter bara typ 1 drink med förfest, Men vårat problem löstes ganska snabbt då vi på något vänster hamnade på VIPen igen. Fördel att vara svensk i USA antar jag haha. En kines som stod och skröt om hur mycket pengar han hade och hur många clubbar han ägde och hur bra betyg han hade på Harvard stod och matade på oss drinkar. Hann inte ens dricka upp innan nästa kom haha. Tydligen kände han varenda svensk kändis också... "Känner ni också dom?" (Nicka och le..)

Tillslut blir Johanna och Sanna utslängda eftersom att de inte är 21 och det var ganska uppenbart att vi drack haha så kinesen tar med oss till ett annat ställe. "Ure with me now so act like it" sa han innan vi gick in. Bitch.. In kom vi iallafall men har då fan inte många minnen från resten av kvällen haha. Vet att vi slutade hemma hos någon på efterfest.. Var som en lägenhet fast med typ 5-6 våningar!! En fet bar och massa spelrum med biljard och ett gym och en himla massa sovrum haha. kändes lite som en bordell typ haha. Men aja... Fick fixat taxi hem till hotellet. Tror jag var hemma vid 7, sov en timma för att sedan dra upp igen. En bustour runt hela Washington DC stod på schemat. Tror fan vi fortfarande var rätt packade haha, tror resten av bussen trodde det med... men kul hade vi iallafall..

Kom fram till ett vitt hus som såg ut som en liten tråkig vit låda. "Jag tar en bild på det ifall det är något viktigt med huset" Braaaaaa...
När ska vi till Vita huset då? "Vi var precis där".. eeeeeeh??

Så jaaa, vita huset blev en liten besvikelse... inte alls som man tänkt sig haha. Men vi gick upp tidigt på Söndagen för att åka och kolla på det igen för att "se det med nyktra ögon" haha... då blev det en lite bättre uppfattning!!

Lördagskvällen iallafall.. Gjorde iordning oss och vid 6 kom bussen för att hämta upp oss... Sen stod det NAVY BAL på schemat!!

Av med klackarna och dansade som faaan på dansgolvet. Fick en rundvisning av en Navy kille innan vi skulleta bussen hem igen vid 1.. Sjukt stort ställe, 4000 studenter och tydligen får de inte lämna området så det är inmurat och med taggtråd runt haha. Stiliga var de iallafall med sina Navy uniformer hehe..


Bildbomb..

Har inga bilder från fredagen men såhär såg vi ut i början av bussturen på lördagen iallafall hehe
 Tydligen vita huset





 På väg på bal!



 Nu ska vi ta en ful bild sa vi...



 På natten tänkte vi att vi skulle packa väskorna redan då... Sanna hittar inte sina klackskor, däremot hittar hon ett par andra klackskor. Så tydligen har hon bytt ut sina någonstans hahaha.. frågan är bara vart när eller hur???
 Finare och nyktrare bild på vita huset hehe




 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar