söndag 28 juli 2013

Hemma från Vermont

Tjeeeeenare mannen!!
Kom hem för någon timma sen och käkade nyss, sjukt hungrig! Men haft en sjukt bra helg med familjen i Stowe! Tänk er en liten skidort utan all snö. Överallt fanns skyltar med snöflingor på haha och berg var svårt att undvika. Bara den 5 minuters bilresa från vårat hus till centrum poppade öronen flera ggr. Kommer inte på vad det heter på svenska. "My ears popped". iallafall. Bilder kommer la, Daphne tog de flesta men här kommer en liten sammanfattning:

Kom dit på torsdagen. Stack till det Berömda Ben & Jerry glass fabriken där all glass startade! Kom hem, Upptäckte att vi hade en Hot-tub på baksidan av huset. Badade och käkade pizza.
Fredag åkte vi upp i skidlift upp på ena berget, Klättrade lite längre upp och lekte överlevnadsmän, åkte ner och hittade ett ställe man kunde åka mountain slides (googla och se första bilden ;)) åkte några ggr, sjukt kul!!
käkade pizza, mötte upp ett par killar (the bitter boys, som är en av de bästa spelarna i landet) som vart med och grundat Bitter lacrosse (anledningen till att vi åkte till Stowe var för bitter lacrosse turneringen) iallafall. Dom tog med oss till ett vattenfall inne i skogen där vi hoppade i från klipporna, sjukt kallt vatten!!! men var som rinnande kranvatten. Ville väll helst inte men jag kan ju aldrig låta mig vara mindre cool än alla andra. Självklart! Stack hem och käkade mer pizza, Tog en öl med föräldrarna efter att ungarna lagt sig.

Lördag: Hyrde cyklar och cyklade längst med ån som jag antar var sama vatten som vattenfallet. Badade lite i den. Sen var Lacrosse turneringen i full gång! Jag gick dit lite senare. Badade hot-tub och solade på bryggan. Gick vilse bland bondgårdar och skrikande getter! Hittade och sen blev det hem och käka pizza IGEN.

Söndag: mer Lacrosse, mer hot-tub, MER PIZZA och sen stack vi hem. 7 pers i en bil med fullpackning! älskar amerikanska bilar att de är så enorma haha! Enso, en kompis till ungarna som också var med och spelade, honom körde vi till ett ställe där hand chaufför skulle hämta upp honom och köra till flygplatsen där hans privatflygplan väntade för att köra honom hem. Helt normalt sådär bara. Tyckte alla utom jag. Wtf är det för place jag hamnat i undrar jag ofta!! Han är 10 år!!  När jag var 10 år fick jag cykla själv till lerum för att träna haha! Tur att dom inte beter sig bortskämda iallafall. Sjukt trevlig unge faktiskt.

Här är ett fåtal bilder haha. Daphne har alla andra











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar