tisdag 8 oktober 2013

Aggerar mamman i huset!

Om det nu är någon mer än jag som kollaR på Disney channel så kanske ni har sett Jessie. En nanny som tar hand om ett gäng ungar i New york där föräldrarna är jobbnarkomaner och aldrig är hemma. Precis så känner jag mig just nu. Som en Jessie. Förutom att hon bor i en lyxig skyskrapa och jag i ett stort hus med världens största tomt.
Dagen är kommen då jag har 3 ungar, en hund och ett helt hus att ta hand om helt ensam! Föräldrarna har åkt iväg på semester och här blir jag kvar och får hålla i kungakronan och alla regler. Men helt ärligt så känns det faktiskt jävligt bra. Känns som att jag kommer komma ännu närmre dom nu. -vilket jag redan har märkt bara idag. Vette fan om jag får mer betalt eller inte men jag får ju bestämma helt själv i huset nu och jag kan änna slappna av och veta att det är mina regler som gäller i huset nu typ hehe. Tisdag till Lördag är dom borta.

Idag stack jag till gymmet fan. Skulle på någon class typ som jag tyckte verkade skitlöjlig i början men som var så in i helvete jobbig så jag höll på att dö! Kom hem och duscha och laga käk sen tänkte jag dra ut och socialisera mig men dom planerna gick ju inte precis som planerat haha. Slutade med att jag låg i solen på gräsmattan och skypade istället. nästan samma sak..

Hämtade Charlie på skolan och vi fick änna lite kvalitetstid tillsammans. Drog till mallet och köpte en ny ryggsäck till honom "seriöst jag känner mig som en redig jävla morsa", sen stack vi till pinkan pinkberry och köpte glass. Hämta Owen vid bussen och sen hem. Go dag faktiskt!!

Nyduschad janni på promenad med vovven. Ser typ hög ut men det var ända ego bilden jag hade haha.
Btw så har jag lärt mig en sak på min psykologikurs på harvard. En punkt Mellan ögonbrynen, pekar du där så har du ditt finger riktat mot en del i hjärnan som är ditt ego. Den delen av hjärnan är helt självinriktad och älskar sig själv!

 Gött när ungen vill cykla och jag kan ta golfbilen... nöjd och lat tjej passar på att njuta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar