måndag 7 oktober 2013

Bjuden på middag!

Tjosan trosan!
Sitter här nöjd efter helgen!

Fredagen öööhm.... jo vi gick ju på bio, tror jag skrev det.
Lördagen stack jag hem till Johanna där hon och carro var. Sen blev drog vi till beverly för att käka thai. sjukt gött. Sen kom Selena och mötte upp och och så körde vi alla + Clasine och Julia till Nick och hans kompisar där vi satt ute framför en brasa. Rätt mysigt faktiskt. Drack lite gött och snacka skit typ haha. Slutade med att vi däcka efter en sjuk film i Nicks kompis soffa. Vaknade av att johanna skrek och jag råkade sparka en hund i fejjan. Fin morgon där.

Nick skjuttsade hem oss och på kvällen drog vi till Jennie i Rockport, Newberryport... Jag har redan glömt namnet. Hon har iallafall fått en ny familj där och Jäääääävlar va fint hus de hade! Blev fan avis. Låg precis vid havet och Stort och ljust och fint var det. Hängmatta på altanen ut mot havet fan. Tog en smugrunda runt huset där vi hittade ett as fett badkar, jacuzzi typ i världens största och finaste badrum haha.
Iallafall så var vi bjudna på middag alla svenne brudar. Jennies V-päron är båda kockar heheh. Fick förrätt vid sofforna. (sjukt gött) satt och snackade massor och lekte lite med världens sötaste adopterade ungar. Hår som svintotroll. Sen när maten väl var klar så hamnade vi lite av ett extas mod av lycka fan. VI FICK LAX!!!! och kyckling och grönsaker och POTATIS.. inget mos och ingen pommes utan fin jävla potäta!! Lax har jag då inte ätit på 4 månader och fan inte potäta heller! asså såååå jävla gott. Svårt att förklara kärleken till bortsollat käk!
Riktigt trevlig kväll hade vi!!

lite fina bilder hehe





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar